Verwiel & Wijngaard is één van de partners in Ynizio, een uniek werving- en selectiebureau voor Young Professionals. Binnen Ynizio werken de ruim honderd gebruikers van het personeelsplanning- en informatiesysteem Poolmanager nauw met elkaar samen. Dat levert veel waardevolle informatie op, waardoor Ynizio de ideale kandidaat voor een functie sneller en beter kan selecteren.

Verrijkte profielen

Binnen Poolmanager bestaat namelijk de mogelijkheid om referenties en aanvullende informatie bij te houden. Op die manier worden verrijkte profielen van de kandidaten gecreëerd, waarin ook kenmerken zoals kwaliteiten, eigenschappen en ambities zijn opgenomen. Door deze 'big data' te gebruiken bij de profilering, vindt Ynizio snel en eenvoudig de beste kandidaat voor de functie.

Passende baan

Medewerkers van Verwiel & Wijngaard die klaar zijn met hun studie profiteren hiervan. Omdat veel van hun kwaliteiten in Poolmanager staan vermeld, kan Ynizio uitstekend voor hen bemiddelen op de arbeidsmarkt. Zo vinden zij na hun afstuderen snel een passende baan in hun eigen vakgebied.