Studeer jij in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht en zoek je een afwisselende en uitdagende baan? Wil je op de mooiste locaties ervaring opdoen tijdens concerten, luxe diners, VIP-party's, beurzen, congressen en sportevenementen? Dan kun je niet om Verwiel & Wijngaard heen!

Meer dan een bijbaan

Werken bij Verwiel & Wijngaard is meer dan een bijbaan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die voor ons werkt echt betrokken is. Daarom krijg je niet alleen een goed salaris, maar investeren we ook in interne opleidingen zodat jij kunt groeien in het vak én in ons bedrijf. Verder houden we regelmatig gezellige borrels en organiseren we één keer per jaar een zeildag, waarvoor we ook onze opdrachtgevers uitnodigen.

Online roosteren

Een ander voordeel van werken bij Verwiel & Wijngaard is flexibiliteit. Je bepaalt zelf wanneer je wel en niet kunt werken. Door onze slimme planningssoftware Poolmanager kun je altijd en overal online je beschikbaarheid doorgeven. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, tablet, laptop of pc. Daarnaast houden we je via onze Facebookpagina op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Ook na je studie

Ben je klaar met je studie? Ook dan kun je verder binnen onze organisatie. Verwiel & Wijngaard is namelijk één van de partners in Ynizio, een uniek werving- en selectiebureau voor Young Professionals.